16°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

MAČVANSKI OKRUG: Za 7 dana 7 novozaraženih koronom

Od 14. do 20. septembra u Mačvanskom okrugu je potvrđeno sedam pozitivnih uzoraka na kovid-19, saopšteno je danas iz Zavoda za javno zdravlje u Šapcu.

Od toga je bilo pet pozitivnih u Šapcu, a po jedan u Loznici i Ljuboviji, s tim da dva dana nije bilo novih slučajeva u okrugu.

Ukupno je od početka pandemije registrovano 3.222 pozitivnih, a trenutno je 39 obolelih. U Trijažnom centru lozničkog Doma zdravlja ’’Dr Milenko Marin’’ za tri prethodna dana pregledana su 73 pacijenta, a trenutno su na Infektivnom i u kovid odeljenju hospitalizovana tri pacijenata.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

UŽAS! ZGRNULI MILIONE NA MRTVACIMA: Oštećeni i lekari

SVAKO NA SVOJ NAČIN: Pogledajte kako se ministri bore sa stresom

DANAS SLAVIMO MALU GOSPOJINU: Večeras pogledajte u nebo i OTKRIJTE OVO

IZ AMSS PORUČUJU: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog radova

Iz lozničkih zdravstvenih ustanova, mada je broj pacijenata smanjen, apeluju i dalje na građane da se pridržavaju mera, prvenstveno izbegavanje okupljanja, poštuju distancu i obavezno nose maske uz mere lične higijene i dezinfekcije.

Inače, u Loznici su ulice u večernjim satima pune mladih, kao i ovdašnji ugostiteljski objekti, a sve više je i pravljenja porodičnih slavlja. Hoće li to uticati na epidemiološku situaciju videće se narednih dana.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar