15°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

ĐURIĆ NA HAPPY TV: Ja aplaudiram srpskim uspesima, a oni su dvorske lude!

Povodom komentara na društvenim mrežama i u pojedinim medijima da je izabran za novog ambasadora u Vašingtonu zato što je nekoliko puta aplaudirao predsedniku Vučiću, Marko Ðurić kaže da je uvek aplaudirao srpskim uspesima i rezultatima.

- Kao što sam aplaudirao srpskoj pobedi na KiM i tome što je Srpska lista osvojila svih 10 poslaničkih mandata, spreman sam da aplaudiram i Ðilasu kada bude vratio pare koje je ukrao, kao i (Zoranu) Kesiću, (Ivanu) Ivanoviću kada prestanu da seju mržnju prema ljudima u Srbiji - rekao je Ðurić za Happy TV, a ta dva novinara nazvao je "dvorskim ludama" opozicije.

Dodao je da su principi politike koje je definisao predsednik Vučić, očuvanje političke stabilnosti u zemlji, očuvanje suvereniteta i nezavisnosti zemlje, ekonomski razvoj i napredak, demografski i biološki oporavak zemlje i očuvanje identiteta, kulture i tradicije srpskog i drugih naroda koji žive u Srbiji.

- Mi to želimo da očuvamo, a oni žele da se dočepaju popravljene državne kase, dok pojedini strani faktori ne žele Srbiju koja samostalno odlučuje o svojoj unutrašnjoj i spoljnoj politici. Iskoristiće sve instrumente, sve društvene mreže i dvorske lude da bi srušili politiku Srbija koja čuva svoje dostojanstvo i sama vodi računa o svojim interesima - rekao je Ðurić.

Poručio je da predsedniku Vučiću niko ne može da ospori to što je za osam godina uspeo da uspostavi jasno merljive kriterijume uspeha i napretka jedne zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar