12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Vulin UPUTIO SAUČEŠĆE porodicama POGINULIH PILOTA: Izgubili smo DRUGOVE, BORCE, OFICIRE!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodicama poginulih pilota u kojem se navodi da je Srbija ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega.

Vulin je naveo da je gubitak svakog ljudskog života tragedija za porodicu i prijatelje, a da je smrt vojnika udarac i tragedija za čitavu zemlju i narod.

PROČITAJTE JOŠ...

Dr Daria Kisić: SVE ČESTITKE ĐACIMA I NASTAVNOM OSOBLJU!

OGLASIO SE OTAC poginulog pilota: Mog sina krasio je SNAŽAN MORAL i ČOVEKOLJUBLJE!

Miodrag Linta: KONAČNO REŠITI STAMBENO PITANJE svih IZBEGLIH SRBA!

HAOS NA TRŽIŠTU! Niko neće pšenicu!

- Izgubili smo drugove, oficire, borce, a Srbija je ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega. Utehe nema, ima samo saznanja da smo imali čast da sa njima učimo i radimo- naveo je Vulin u telegramu povodom smrti pilota majora Dejana Krsnika i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića.

Ministar je naglasio da vojska nikada ne zaboravlja i zauvek pamti hrabrost i vernost svojih pripadnika i poručio da vojska nikada ne napušta svoje najbolje i da će brinuti o porodicama stradalih pilota.

- Molim vas u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime da primite izraze našeg najdubljeg i najiskrenijeg saučešća- stoji u telegramu saučešća ministra Vulina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar