0°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

U NIŠU IZMENA GRADSKOG SAOBRAĆAJA: Redukovan posle 17 časova ali više vozila u špicu

Direkcija za gradski prevoz Niša redukovaće od danas do 3. decembra polaske na gradskim linijama u popodnevnim i večernjim satima, a povećati broj polazaka u "špicu", rekao je direktor Direkcije Milan Milić.

Milić je kaao da će biti ukinuti pojedini polasci posle 17 časova.

To će biti učinjeno zbog ograničavanja radnog vremena do 18 časova ugostiteljskih objekata, trgovinskih centara, pozorišta i drugih ustanova.

"Ne radi se o velikoj redukciji. Nakon 17 časova je već mnogo manje putnika u autobusima, tako da ukidanje pojedinih linija neće ni osetiti", izjavio je Milić.

Prema njegovim rečima, broj polazaka u "špicevima" biće povećan u skladu sa preporukama Kriznog štaba.

PROČITAJTE I OVO

DOBRA VEST IZ CRNE GORE Vladika Joanikije negativan na korona virus

NAJVEĆI SKOK PREMINULIH Ovo je novi korona presek u Srbiji

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd i dalje prvi, u vrhu i Novi Sad

Milić je istakao da će u vreme kada najveći broj gradjana Niša odlazi na posao i vraća se sa posla, broj autobusa biti povećan sa 121 na 130.

Kako je kazao Milić, u autobusima koji saobraćaju u gradskom prevozu u Nišu nema velikih gužvi, tako da nema potrebe za ograničavanjem broja putnika.

Direkcija za javni prevoz Niš je još na početku epidemije obavezala sve prevoznike da više puta u toku dana čiste i dezinfikuju autobuse, a putnici moraju da nose maske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar