2°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Novosti.rs

SITUACIJA NA KOSOVU I METOHIJI KRITIČNO: Oboleli i zdravstveni radnici

Situacija sa korona virusom u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji prema rečima dr Zlatana Eleka, direktora kliničko -bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici je kritična jer je među obolelima sve veći broj zdravstvenih radnika.

Naime,među 140 obolelih koliko ih se nalazi na lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi je i šesdeset medicinskih kao i nemedicinskih zdravstvenih radnika.

-Mešu obolelima su i dva infektologa i zaista je zabrinjavajuće to što oboleva sve veći broj naših radnika-ističe dr Elek koji napominje da je snabdevenost u kliničko -bolničkom centru dobra i da poseduju sve neophodne medikamente, odnosno lekove i opremu.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SRBIJO POKAŽI HUMANOST! Još samo 10 dana i 420.000 evra ZA ŽIVOT MALE ANIKE (2)

LEGENDA PROGOVORIO! Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bi se poverio

OSUĐEN MONSTRUM NA 40 GODINA ROBIJE: Očuha koji je nasmrt pretukao malu Lunu jer je PLAKALA ne priznaje krivicu

RODITELJI U PANICI: Bradati manijak u Žitorađu vreba decu pored škole

Inaače, od 180 uzoraka u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 časa korona virus je potvrđen kod 67 osoba dok su u istom periodu registrovana dva smrtna slučaja kao i 19 izlečenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar