-2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

EMOTIVNA PORUKA DOKTORA KONA: ZNAM DA JE TEŠKO VOLETI ZDRAVSTVENOG RADNIKA (FOTO)

Član Kriznog štaba Predrag Kon podelio je danas emotivan status na društvenim mrežama o životu zdravstvenih radnika i naglasio da je "teško" voleti osobu koja se bavi tim poslom.

- Znam da je teško voleti zdravstvenog radnika. Ustanemo radno, kasno se vratimo kući ili možda imamo noćne smene i preumorni smo za kuvanje. Nedostaju nam vikend događaji, praznici, rođendani. Ne uzbuđujemo se previše zbog manjeg kašlja ili prehlade. Videli smo daleko gore. Ne želimo uvek da razgovaramo kad dođemo kući. Razgovarali smo ceo dan. Ne želimo uvek da se šalimo kad dođemo kući. Možda se čini da smo ostavili svu svoju brigu, srce i ljubav na poslu i vratili smo se kući prazni. Verovatno jesmo. Pretpostavljam da je teško voleti zdravstvenog radnika, ali znaj ovo: još nam je potrebna tvoja ljubav. Treba nam vaše razumevanje. Moramo znati da "shvataš". Moramo se mi pobrinuti za to svako malo. Treba nam neko drugi da preuzme kontrolu nad detaljima jer je stalno raditi sve naporno. Ponekad nam treba rame za plakanje kad ti ne možemo ni reći zašto tugujemo. Ponekad nam treba da ćutite sa nama. Bez puno pitanja. Potreban si nam da učiniš najteži posao, a to je... da voliš zdravstvenog radnika.

SVET TUGUJE ZA FUDBALSKOM LEGENDOM

POČEO ISPRAĆAJ LEGENDE: Milioni na ulicama u BUENOS AJRESU (FOTO, VIDEO)

BEOGRAD JE PRIVILEGOVAN: Maradona je jedan od svojih NAJLEPŠIH GOLOVA postigao baš u Srbiji!

MARADONA BIO FASCINIRAN SRBINOM: Pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret (VIDEO)

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

Kon je na kraju pozvao sve koji vole jednog da kopiraju i podele njegov status.

Teško je, teško.... "Znam da je teško voljeti zdravstvenog radnika. Ustanemo rano, kasno se vratimo kući ili možda imamo...

Posted by Predrag Kon on Четвртак, 26. новембар 2020.

- Zahvaljujem se vama koji ih volite i puštate nas da radimo ovaj posao, ovaj poziv, ovaj život. Kopiraj i zalepi ako si zdravstveni radnik ili voliš zdravstvenog radnika - navodi se u njegovoj objavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (1)

Milina

Ja od svih javnih licnosti najviše volim LEKARE i ostalo medicinsko OSOBLJE


Ostavite komentar