7°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happybsc

SUROVA STVARNOST U "POSLE RUČKA"! Tinejdžerka brine o desetočlanoj familiji

U današnjoj emisiji "Posle ručka" Happy TV gostuje porodica Stojanović sa Kosova, koja broji deset članova sa sedam devojčica i jednim dečakom. 

O svima se, pored roditelja, najviše brine sestra Jelena koja je zapostavila svoje detinjstvo kako bi odgajila šestoro dece. 

Mala Nataša, Jelenina sestra ima cerebralnu paralizu, a Jelena je neutešna jer ne može da dobije overen uput za njeno lečenje. 

- Kada je imala 3 meseca u Nišu su ustanovljena joj je srčana mana i celebralna paraliza. Od tada je prošlo 3 godine  i njoj je sve gore, često ima gušenja. Mislim da za nju ima leka. Biću srećna kada moja sestra bude srećna, i kad bude imala detinjstvo koje ja nisam imala - kaže Jelena i dodaje da ne krivi roditelje zbog toga što je ceo život čuvala sestre i brata.

Prof. Dr Aleksandar Ćorac, koji radi na Medicinskom fakultetu u KiM, komentarisao je Jelenu i njenu požrtvovanost:

- Na nama je kao društvu da pomognemo Jelenu i da joj odamo priznanje - dodao je Ćorac i pozvao sve humane ljude da pomognu ovoj porodici.

Komentari korisnika (1)

Čitalac

Podrška za porodocu Stojanović i veliko poštovanje za Jelenu koja treba da bude dokaz i primer današnjoj omladini. Uz Božiju pomoć, naše molitve i pomoć, mala Nataša će imati lepše detinjstvo i život. Pozdrav za celu porodicu Stojanović.


Ostavite komentar