1°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

MINISTARSTVO PROSVETE: Poziv kolegama sa visokoškolskih ustanova da se vakcinišu

Na Beogradskom sajmu jutros su vakcinu protiv korona virusa primili i predstavnici Ministarstva prosvete, a državna sekretarka Marijana Dukić Mijatović pozvala je obrazovni kadar sa visokošolskih ustanova da se prijave za vakcinaciju.

Mijatovićeva je za rekla da su se, uz predstavnike Ministarstva, danas vakcinisale i kolege sa Univerziteta u Beogradu, dekani ETF-a i Učiteljskog fakulteta, kao i kolege sa Pravnog, Filološkog i Filozofskog fakulteta.

ZANIMAĆE VAS OVO

LONČAR: Građani su izabrali dobar put, put prevencije

GRAĐANI OČEKUJU POPUŠTANJE MERA: Danas sednica Kriznog štaba

U BEOGRADU OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINISANJE: Skoro 170.000 građana zainteresovano za cepivo

TOPAO JANUARSKI DAN: Umereno oblačno, temperatura do 16 stepeni

"DOPUSTITE DA SKLOPIM OČI, IDEM..." Poslednja PORUKA pokojne MIRE ledi krv u ŽILAMA! (FOTO)

Ona je pozvala sve sa drugih visokoškolskih ustanova u Srbiji, sa svih univerziteta, ali i sve građane da što pre izraze interesovanje za vakcinaciju.

- Vakcina je tekovina modernog doba i zašto ne bismo ostali zdravi ako možemo. Država je obezbedila veliki broj vakcina, različitih proizvođača, da svi možemo da ih primimo i da se što pre epidemija završi i da se vratimo normalnom životu - rekla je Dukić Mijatovićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar