Izvor:
20.08.2016 u 20:44
0

KOLONE VOZILA: Na Horgošu i Batrovcima se čeka dva sata

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok na autoputu Beograd – Niš vozila se zadržavaju oko 30 minuta, a na izlazu iz Srbije na Horgošu i Batrovcima se čeka oko dva sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Na rampama Stara Pazova i Sirig se čeka oko 10 minuta, dok na ostalim rampama nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Kelebija zadržavanja su oko sat vremena.

Kako bi se izbegla višesatna zadržavanja vozačima se savetuje da za ulazak u Mađarsku koristite prelaz Bački Breg koji je zapadnije od Kebije i Horgoša, a otvoren je 24 sata. Put do njega vodi preko Sombora i Bezdana ka mađarskom gradu Baji.

Na njemu se retko kad čeka duže od 30 minuta.

Samo za putnička vozila od sedam do 19 časova otvoreni su prelazi Horgoš 2, Bajmok, Bački Vinogradi i Ðala.

Takođe, se za Hrvatsku preporučuje altarnativni prelaz Šid koji vodi ka Vinkovcima. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Pojačan inteziet saobraćaja očekuje vozače na putevima ka Crnoj Gori na kojim trenutno nema zastoja i prekida u saobraćaju.

Veći priliv vozila iz pravca Bugarske i velika opterećenost na autoputevima donosi duža zadržavanja i na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom, kao i na naplatnim rampama.

Tanjug
Foto: Printscreen/YouTube:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter