Izvor:
19.08.2018 u 07:59
0

POJAČAN SAOBRAĆAJ U SRBIJI: Velika smena turista tokom vikenda uslovili su duga i višesatna zadržavanja na graničnim prelazima!

Pojačan saobraćaj u Srbiji i još jedna velika smena turista tokom vikenda uslovili su duga i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima, a zadržavanja su najduža na prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je pozvao vozače da koriste manje frekventne prelaze sa Hrvatskom i Mađarskom. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš trenutno su višesatna zadržavanja, pa se za Mađarsku savetuje korišćenje graničnog prelaza Kelebija ili Bački Breg, dok su prelazi Bajmok, Djala, Bački Vinogradi i Horgoš II otvoreni od od 7.00 do 19.00.

Na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom takođe je pojačan saobraćaj i čeka se oko 40 minuta. Na ostalim prelazima za sada nema dužih čekanja od 30 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Od sutra, 20. do petka, 24. avgusta izvodiće se radovi na redovnom održavanju na deonici od petlje Bačka Topola do petlje Feketić, u smeru od Subotice prema Novom Sadu, a za vreme izvođenja radova saobraćaj će biti preusmeren sa vozne na preticajnu saobraćajnu traku.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/trajk0v

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter