Izvor:
03.09.2018 u 07:01
0

NARANDŽASTI METEOALARM U SRBIJI: Stiglo osveženje, danas nigde ne krećite bez kišobrana!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo svežije, ujutru i pre podne na severu i istoku, po podne i uveče i u ostalim predelima, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na severozapadu severozapadni, u ostalim predelima južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju ujutru i pre podne i jak, koji će tokom dana u svim predelima skretati na severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, sa obilnim padavinama, pojavom grada i olujnim vetrom. Najniža temperatura od 16 stepeni do 20 C, a najviša od 26 C do 29 C.

U Beogradu se očekuje promenljivo oblačno i malo svežije, ujutru, po podne i uveče povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, po podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko 20 C, a najviša oko 28 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u utorak i sredu biće promenljivo oblačno mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura će biti oko prosečnih vrednosti. Od četvrtka se očekuje pretežno sunčano i malo toplije, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter