Izvor:
30.08.2016 u 22:17
0

DEVETOGODIŠNJI DEČAK MOLI: Pomozite, ne mogu da zaspim!

Prvo su se na noge digli svi stanovnici Ralje, u blizini Mladenovca, a zatim su se u potragu uključili i ostali građani.

Svesni da nisu jedini koji su izgubili svog mezimca, vlasnici franscuskog buldoga, koji se odaziva na ime – Zevs, očajni zbog tuge i depresije u koju je upao nihov devetogodišnji sin, daju sve od sebe da pronađu psa koji je nestao u centru Ralje 26.avgusta.

Pet dana od nestanka našeg psa za nas je večnost – objasnili su vlasnici. – Molimo sve da nam jave ako vide našeg Zevsa, svim srcem želimo da ga vratimo kući. Slomljeni smo, živi sa nama 18 meseci, crne je boje i čipovan je. Najviše pati naš devetogodišnji dečak.

Njihovu molbu i plakat sa slikom nestalog buldoga trenutno na društvenim mrežama deli čitava Srbija jer dečak noćima ne spava.

Svi koji vide ovog psa, mogu da se jave na telefon: 062/303-388.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter