Izvor:
21.09.2018 u 14:35
0

KOLAPS U KNEZA MILOŠA, KOLONE NA GAZELI: Špic doneo haos na gradskim ulicama, evo kuda ne treba da idete!

Trolejbuski saobraćaj obustavljen je u Ulici Kneza Miloša, zbog čega je u ovoj saobraćajnici nastao pravi kolaps, javljaju gradski taksisti.

– U Bulevaru Vojvode Putnika pala je bandera, te je u Ulici Kneza Miloša saobraćaj gotovo zaustavljen – poručuju iz taksija.

Taksisti dodaju da sve glavne saobraćajnice u ovom trenutku beleže povećan broj vozila, ali da je nafrekventnije na autoputu i to u oba smera, što dalje uzrokuje duge kolone vozila i na mostu Gazela.

Sem toga, vozačima se savetuje da, ukoliko je moguće, izbegavaju Brankov most u smeru ka Terazijskom tunelu, potom Pančevački most u smeru ka centru grada, ali i Autokomandu u smeru ka stadionu Rajko Mitić.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter