Izvor:
24.09.2018 u 13:28
0

STEFANOVIĆ: Zapošljavanje u MUP-u se nastavlja!

Po planu Direkcije policije, planirano je da se do kraja narednog septembra, ukupno, sa ovom godinom, zaposli 2.000 policajaca i određen broj oficirsko-starešinskog kadra, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je podsetio je da je pre nekoliko dana zaposleno 136 pripadnika Centra za osnovnu obuku i da će proces zapošljavanja policajaca nakon završetka tog centra biti nastavljen.

– Zaposlena je 15. klasa, tako će biti i sa svakom sledećom. U planu je 16. koja je započela školovanje, pa 17, 18 i 19. koja će završiti obuku do kraja narednog septembra ili oktobra i direktno biti primljena na posao – rekao je Stefanović.

Ministar je izrazio zadovoljstvo što interesovanje za policiju raste, što raste broj prijava čak i u onim sredinama u kojima ga tradicionalno nije bilo.

– Insistiramo na visokim kriterijumima, obuka je rigorozna kako bi ljudi koji je završe mogli da se uključe i rade u najboljem intreresu građana – rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter