Izvor:
11.10.2018 u 06:14
0

AMSS: Vozači oprezno u vožnji zbog moguće pojave magle!

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju jutros oko osam časova na Batrovcima, na Horgošu, Kelebiji, Sidu oko dva čaša, a na prelazu Bačka Palanka oko sat vremena, saopštio je AMS S.

U saopštenuju se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama.

Maglu je teško predvideti zato se preporučuje vozačima da u ovim delovima dana kada je ona česta pojava budu pažljivi za volanom, kako bi na vreme mogli da pravilno reaguju i vožnju prilagode datim uslovima na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših prelaza trenutno nema dužih zadržavanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter