Izvor:
04.09.2016 u 19:17
0

UPOZORENJE RHMZ: Večeras očekujte nevreme i veću količinu padavina!

Veća kiličina padavina, od 30 do 50 litara po kvadratnom metru, očekuje se lokalno sutra uveče, u toku noći i u utorak, i to u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima, a ponegde se ocekuju i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, upozoravaju iz RHMZ.

Sutra se u Srbiji očekuje naoblacenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uvece proširice se i na ostale krajeve Srbije.

Obilne padavine ocekuju se uvece i u toku noci ka utorku u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji i delovima Šumadije. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 19 stepeni, a najviša dnevna od 20 na severozapadu do 32 stepena na istoku i jugoistoku zemlje.

U Beogradu se očekuje svežije vreme, ujutru pretežno suncano, pre podne naoblacenje, od sredine dana sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvace umeren, povremeno jak severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko 19, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Što se tiče izgleda vremena za sedam dana, tačnije do 12.septembra, u utorak se očekuje oblacno i hladno, mestimicno sa kišom, a na jugu i zapadu Srbije i pljuskovima sa grmljavinom gde se lokalno ocekuje velika kolicina padavina.

Od srede promenljivo oblačno, malo toplije, u zapadnim i južnim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, navodi se u saopštenju.

Tanjug
Foto:Twitter//TotalZbun

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter