Izvor:
21.10.2018 u 06:39
0

AMSS: Umeser saobraćaj na putevima u Srbiji, prilagodite vožnju zbog moguće pojave magle!

Saobraćaj u Srbiji slabijeg je intenziteta dok magla na području Zlatibora i Crnog Vrha smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS) i dodao da se pojačan intenzitet saobraćaja predvidja tokom večeri na prilazima većih gradova.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima trenutno nema čekanja.

Za danas od 7.30 najavljeni su radovi na skidanju saksija sa stubova javnog osvetljenja, na delu autoputa koji prolazi kroz Beograd na deonici od petlje Zmaj, na mostu Gazela, do petlje Lasta u smeru ka Nišu.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Izvot: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter