Izvor:
07.11.2018 u 17:32
0

DONACIJE MINISTARSTVA SPORTA I OMLADINE: Stiže školska oprema i pomoć za izgradnju hale u Lučanima!

Ministarstvo sporta i omladine pomoćiće završetak izgradnju sportske hale, a ministar vanja Udovičić kaze da će to biti savremena hala sa grejanjem i sistemom za hlađenje kako bi se sportskeaaktivnosti mogle odvijati u svako doba godine.

– Želimo da pomognemo lokalne sportske klubove. Iako je fudbal dominantan, ne smemo zaboravti uspešne karatiste, ribolovce i šahiste, pa ćemo najpre infrastrukturno obezbediti karate klub, a zatim i ostale. Cilj je pre svega dobrobitih mladih, a to ćemo postići otvaranjem kancelarije za mlade i stvaranjem mreže za razvoj omladinskog sektora, kako bi i dragačevska omladina imala priliku da što kvalitetnije provodi svoje vreme – rekao je Udovičić.

Dobru saradnju sa Ministarstvom omladine i sporta potvrdila je predsednica opštine Lučani Vesna Stambolić, koja je rekla da je završetak sportske hale jedan od prioriteta, te da je dogovreno da se za mesec dana konkretizuje završni plan u smislu finasiranja, ali i svega ostalog.

Osnovcima u selima Kaona i Goračići u Dragačevu ministar je donirao sportsku opremu, na čemu je zahvalio zamenik predsednika opštine Lučani Milivoje Dolović, naglašava da je lokalna samouprava konačano imala priliku da pokaže koliko se zaista ulaže u seoske škole i sportske objekte.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Vanja Udovičić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter