Izvor:
18.11.2018 u 12:46
0

VOZAČI, OPREZ ZA VOLANOM: Putevi prohodni, vidljivost dobra, moguća poledica!

Prohodonost puteva u Srbiji danas je dobra, ali Auto-moto savez Srbije upozorava da, zbog vlažnih kolovoza i nižih temperatura, postoji opasnost od stvaranja poledice.

Posebno treba biti oprezan u vožnji na mostovima i nadvožnjacima, navodi se u saopštenju o dodaje da magla smanjuje vidljivost na Zlatiboru, a ima je i na Kopaoniku, dok je u ostalim krajevima Srbije vidljivost dobra.

Sa prvim večernjim satima očekuje se veći broj vozila na svim frekventnijim putevima, a najopterećeniji će biti oni koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter