Izvor:
18.12.2018 u 18:50
0

AMSS: Vozači oprez, smanjite brzinu, magla i sumaglica dodatno otežavaju vožnju po klizavim kolovozima!

Magla i sumaglica ove večeri znatno smanjuju vidljivost što usporava i otežava saobraćaj širom naše zemlje, a zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura može doći i do stvaranja poledice i leda na putu, pa iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima da smanje brzinu kretanja i da na put ne kreću bez obevezne zimske opreme.

Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je umerenog inteziteta i obavlja se bez vanrednih zastoja i prekida, a na deonicama gde su radovi u toku potrebno je prilagoditi vožnju uslovima na putu. Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a a na graničnim prelazima putnička vozila čekaju najduže pola sata.

Iz Uprave granične policije kažu da teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sat vremena na Geradini, dva na Horgošu, pet sati na prelazu Šid i osam sati na Batrovcima.

Izvor: Tanjug
Foto. Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter