Izvor:
15.09.2016 u 22:48
0

DA LI BISTE JE KUPILI? Evo koliko vredi KUĆA Slobodana Miloševića na Savskom vencu! (FOTO)

Vila Slobodana Miloševića, koja se nalazi na adresi Tolstojeva 33, predmet je pisanja medija od trenutka kad je njen vlasnik uhapšen, a zatim i deportovan u Hag, gde je umro od srčanog udara 2006. godine.

Kuću su napustile nakon toga i supruga Mira Marković, kao i ćerka Marija Milošević.

Od tog trena u nekoliko navrata u medijima su se pojavljivali natpisi o prodaji vile. Prvo je, navodno, cena bila čak 5 miliona evra, da bi se godinama, smanjivala, a pre nekoliko dana su stigle i poslednje informacije da su u nju došli radnici koje je angažovala porodica, kako bi se uspešno stavila na uvid potencijalnim kupcima, kako bi se prodala za više od dva miliona evra.

Naime, ni u jednoj od nekoliko prestoničkih agencija koje se bave prodajom luksuznih nekretnina nisu u ponudi imali ovu kuću.

Nažalost, nju nemamo u ponudi. O tome znamo samo iz medija, koliko i svi ostali. Imamo nekretnine koje su u njenom nivou, pa neke i skuplje i luksuznije od nje, ali ovu u Tolstojevoj 33 nemamo u ponudi – glaso je isti odgovor koji se čuo i u ostalim pozvanim agencijama.

Međutim, tragajući za prodavcem ove kuće, Espreso.rs došao je do nezvaničnih informacija o ovoj ponudi za prodaju.

Kuća se neuspešno prodaje već nekoliko godina, ali zbog njene specifičnosti, sigurno se neće naći na internet oglasima ili u oglasnicima na kiosku. Porodica Milošević prodaje vilu preko posrednika, a pošto je tražena cena veća od dva miliona evra, to može sebi da priušti od 10 do 15 kupaca u ovoj osiromašenoj Srbiji, a oni se svoi međusobno svi dobro znaju, tako da nema potrebe za oglašavanjem u javnosti. Povrh toga, Mira i Marija insistiraju na potpunoj diskreciji, tako da i ukoliko dođe do kupovine, teško da će takve informacije doći do javnosti – kaže izvor izuzetno dobro upoznat sa tržištem nekretnina u srpskoj prestonici.

On je naveo i da ukoliko je neko upoznat sa prodajom, to mora biti neko od starih prijatelja ili bliskih saradnika.

Pošto je Hadži Dragan Antić, bivši prvi čovek lista Politika, jedan od malobrojnih koji se ove porodice nije odrekao za razliku od mnogih, nikada za prethodnih 16 godina, od kada je Milošević smenjen, pozvan je kako bi se saznalo da li on učestvuje u prodaji kuće u Tolstojevoj 33.

On međutim demantuje da ima bilo kakve veze sa prodajom.

Nemam pojma o prodaji, zaista. Mira Marković mi ništa nije rekla, a sigurno bih bio upućen u tako nešto. Već dugo vremena sam van zemlje i nisam upućen u detalje niti pisanja medija, li bih svakako znao da se tako nešto radi – rekao je Antić.

Poslednje vesti koje su mediji objavili glase da vila Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na beogradskom Dedinju više nije prazna, jer su se u nju uselili majstori, koje su angažovale Marija Milošević i Mira Marković.

Prema tim navodima majstori popravljaju struju, instalacije, prozore, vrata i sve kvarove, pošto je kuća ruinirana i u nju dugo nije ništa ulagano. Majstore je, preko svojih veza, nezvanično, angažovala ćerka Marija.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Printscreen/Bing Maps

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter