Izvor:
16.09.2016 u 18:44
0

ISTINA O KANTRIMENU: Da li je Kristijan rekao Divcu ONO ŠTO NIKO NIJE SMEO? (AUDIO)

Nakon što je Vlade Divac u velikom intervjuu za “Nedeljnik“, između ostalog, rekao da je “takvo vreme došlo sada, da Kristijan Golubović priča o moralu i deli autograme, a da su Vlade Divac i njegova porodica kriminalci i ubice”, iz Zabele se oglasio Golubović koji je uz niz uvreda na račun Divca, na skandalozan način odgovorio slavnom košarkašu.

U telefonskom razgovoru koji je trajao skoro osam minuta, Golubović je sebe uporedio sa Divcem, rekao da je on (Kristijan) popularniji od njega i rekao Vladu da ga nikada više ne uzima u usta.

A to je samo deo podužeg obraćanja u kojem Kristijan, koji služi kaznu od četiri godine i jednog meseca zatvora zbog posedovanja droge, nije birao reči kojima je vređao Divca.

Izvor: vesti.net
Foto: Twitter/Svet.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter