IGOR MITROVIĆ: U centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale Vojvodine!

 

 Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale Vojvodine, na forumu koji je okupio više od 50 privrednika iz Francuske.

Mirović je istakao da je cilj delegacije Pokrajinske vlade, koja se nalazi u radnoj poseti Francuskoj, da upozna francuske privrednike sa našim potencijalima i da ih motiviše za poslovanje u Srbiji i Vojvodini.

"Ovaj skup zajednički su organizovale privredne komore Vojvodine i Pariza, uz podršku Departmana Val Doaz, i siguran sam da ćemo od ove posete i upoznavanja francuskih privrednika sa našim privrednim potencijalima u budućnosti imati konkretne rezultate", izjavio je Mirović.

Ističući da je Francuska na osmom mestu kada su u pitanju direktne strane investicije u Srbiji, Mirović je rekao da na tom polju ima mnogo prostora za napredak i saradnju, saopštila je pokrajinska vlada.

"Brojnim zainteresovanim privrednicima predstavili smo i podsticaje koje Vlada Republike Srbije i Pokrajinska vlada pružaju investitorima i siguran sam da je to najbolji poziv za ulaganje na našem tržištu", naveo je on.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Jelena Mitić

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije - Žurka
02:30  Posle ručka