Izvor:
19.09.2016 u 16:53
0

VERNICI SLAVE SPOMEN ČUDESA SVETOG ARHANGELA MIHAILA: Evo šta morate danas da uradite!

Pravoslavni vernici danas slave spomen čudesa svetog Arhangela Mihaila na kom su mnogi ljudi progledali, progovorili…

U Frigiji je bilo jedno mesto zvano Honi, nedaleko od Jerapolja, i u njemu izvor čudotvorne vode koje je posetio i veliki Arhistratig Božji Mihail.

Neki neznabožac u Laodikiji imao je ćerku koja je bila nema, i zbog čega je mnogo patio. U snu mu se javio Arhangel Mihail, i uputio ga da vodi ćerku na taj izvor. Otac odmah posluša, odvede ćerku, i zateče na vodi mnogo naroda, koji su došli da traže spas od raznih muka. Svi su bili hrišćani.

Tada čovek upita, kako treba da traži pomoć, a oni mu rekoše: “U ime Oca i Sina i Svetoga Duha treba moliti Arhangela Mihaila”.

Čovek se tako i pomoli, ćerku napoji vodom, i devojka poče govoriti. Tada se on krsti zajedno sa ćerkom i celim domom svojim, i sagradi kod izvora crkvu u ime Arhangela Mihaila.

Vernici treba da posete najbližu bogomolju i zapale sveću i pomole se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter