Izvor:
22.03.2019 u 20:07
0

GRADONAČELNIK BULATOVIĆ:  U Nišu se u nedelju obeležava 20 godina od početka NATO agresije!

U Nišu se u nedelju, 24. marta, obeležava 20 godina od početka NATO agresije na našu zemlju, a gradonacelnik Darko Bulatović pozvao je građane da se tog dana okupe ispred Tvrđavskog mosta i odaju počast svim stradalima.

Bulatović je pozvao da se tog dana setimo svih teških trenutaka u istoriji naše zemlje, našeg naroda, kao i grada Niša.

Da se setimo naše hrabre i junačke vojske i policije i svih pripadnika snaga bezbednosti, da tog dana ili te večeri kada obeležavamo godišnjicu dođemo u miru, u tišini dostojanstveno da minutom ćutanja odamo počast svim stradalim civilima i pripadnicima snaga bezbednosti – rekao je Bulatović.

Danu sećanja na žrtve koji se obeležava u Nišu prisustvovaće državni vrh, predstavnici vojske, crkve, diplomatskog kora i građani.

Izvor: Tanjug
Foto: Niš/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter