Izvor:
28.09.2016 u 20:11
0

MAJKA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ KRITIČNO: Lekari daju sve od sebe da joj olakšaju bolove

Stanje Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene, prebačene na VMA, gde se tim lekara brine o njoj, pogoršava se, a osoblje savetuje familiji i prijateljima da je uznemiravaju. Mada ona to ne govori, s obzirom na stadijum bolesti, veruje se da trpi neverovatne bolove.

Poslednjih dana se Zorica Krsmanović naročito oseća još lošije, iskomplikovala joj se situacija za žučnim putevima, pa su joj se prebojile beonjače i koža, procene stručnjaka su da se kancer proširio i dodatno metastazirao u do juče zdrave delove tela.

U posetu joj rado dolaze rođaci i prijatelji, ali lekari sugerišu da je što manje opterećuju i zamaraju. Oni koji je vide, kad izađu iz sobe, zaplaču i komentarišu: "Da makar zna ko joj je ubio dete".

Dok je Jelena bila živa, ona i njen suprug Zoran su donosili razne preparate za jačanje imuniteta, sada Zoran često kontaktira taštu i posećuje je, odvodio je ćerku Janu da vidi baku.

Od raka je umro i Jelenin otac.

happytv.rs

foto:exskluziva.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter