Izvor:
18.04.2019 u 07:41
0

DRAGOMIR KARIĆ SKRHAN BOLOM: „Mira Marković je umrla u bratskoj zemlji…“!

Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić, koji je poslednja osoba iz Srbije koja je videla živu suprugu bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, Mirjanu Marković, rekao je da je ona umrla u bratskoj drđavi, Rusiji, koja je njoj i njenoj porodici pružila najveće moguće gostoprimstvo.

Ništa nije slutilo da će se nešto loše desiti. Dogovorili smo se da ćemo se videti u petak, 11. aprila, ali je ona tad već bila u komi. Lekarski izveštaji su bili standardni – da je stanje stabilno i da ide na bolje. Mnogo mi je teško. Vrlo brzo je otišla – kazao je Karić.

Prema njegovim rečima, pre mesec dana je sve bilo super.

Ruka koju je slomila, oporavila se. Onda je otišla na pregled, uradili su dve operacije na želucu i tad su nastale komplikacije koje su dovele do upale pluća – objašnjava on.

Navodi da je imala dobru pažnju u Rusiji.

Ona jeste umrla u drugoj državi, ali u bratskoj državi koja je njoj i njenoj porodici u najtežim trenucima pružila najveće moguće gostoprimstvo koje se nekome može dati – kazao je Dragomir J. Karić.

Smatra da je logično da Mirjana Marković bude sahranjena u Požarevcu pored svog muža.

Kaže da je još rano pričati kako su Slobodan Milošević i Mira Marković obeležili živote građana Srbije.

U svakom slučaju, sve one priče o nekim silnim parama, milionima, čiste su izmišljotine. Marko i Mira su živeli skromno u Rusiji. Mira je pisala, Marko radi svoj posao. On tamo ima porodicu, ćerku Mariju od 14 godina – rekao je Karić.

Porodica Milošević će biti nezaobilazna u životu Srbije još dugo vremena zato što istoričari nisu rekli još ništa o ulogama predsednika Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, kao predsednice JUL, profesorke, doktora sociologije, pisca, zaključio je Dragomir J. Karić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter