Izvor:
17.05.2019 u 15:29
0

NOVI SAD: Računi za grejanje za maj umanjeni za 20 odsto!

Novosađani će račune za grejanje, za mesec maj, dobiti umanjene za 20 odsto.

Tu odluku donelo je Gradsko veće Novog Sada koje je naložilo "Novosadskoj toplani" da račun za isporuku toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za maj bude umanjen za 20 odsto.

U vreme hladnih dana ovog meseca, radijatori su u stanovima u Novom Sadu bili hladni, a iz Novosadske toplane su poručili da je u toku remont i da nemaju tehničkih mogućnosti da obezbede grejanje.

Tim povodom gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je novinarima da je izdao zahtev Toplani da uključi grejanje.

Potvrdio je da je redovan remont u toku i da ima uveravanja iz Toplane da nema tehničkih mogućnosti da građani u maju imaju normalno grejanje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter