26°C

Beograd

OVO SU PRVE DAME SRPSKOG PODZEMLJA: Pogledajte čime su zavele ŽESTOKE MOMKE! (FOTO)

"Izgleda kao deset žena"

Ljubavni trouglovi okončani odrubljivanjem glave konkurenta, bračni transferi od jednog do drugog, trećeg, ali uvek moćnijeg kriminalca, organizovanje prostitucije za visoku klijentelu samo su delovi svakodnevnih života žena koji su utočište našle u zagrljajima srpskih vođa podzemlja.

Koliko su uticajne u njihovim životima govori podatak da je većina moćnih kriminalaca u bekstvu, uprkos mreži jataka, u ruke policije pala upravo zbog toga što nisu uspeli da odole susretima i telefonskim razgovorima sa svojim lepšim polovinama. Barbara Bojović dovela je špansku policiju do supruga Luke Bojović, a zemunac Dejan Milenković Bagzi u Grčkoj je otkriven zahvaljujući telefoniranju supruzi Jasni.

Preko devojke je i u Švajcarskoj uhapšen čuveni begunac Zoran Rašković Serdar. Žena je bila i trag za hapšenje Arkanovog ubice, Dragana Nikolića Gagića u Beču.

Kriminalci su u međuvremenu postali oprezniji, ali se njihove ljubavne mreže i dalje pletu oko žena koje su poznate u javnosti ili u podzemlju, naravno po prethodnim ljubavnim vezama. Ko su one koje su slomile srca bosova srpskog podzemlja, većini je već poznato ali "Blic" otkriva i neke do sada javnosti nepoznate ljubavne veze, trouglove, kao i sukobe najmoćnijih kriminalaca.

Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Petra Borote, a nosila je titulu najlepše Beograđanke u vreme kada se u nju zaljubio Luka Bojović, vođa nasleđenog zemunskog klana. U braku su dobili troje dece, a kada je Luka pobegao iz Srbije u Španiju, i ona je krenula za njim. Pet godina krili su se u Valensiji, dok ga policija nije locirala i uhapsila, upravo prateći Barbaru, za koju su španski novinari opisujući njenu lepotu, rekli da izgleda kao "deset žena".

Sukob bosova zbog Sandre Afrike

Poslove Luke Bojovića u Srbiji je sa slobode preuzeo njegov prvi saradnik Filip Korać. U Beogradu je poznat po ljubavnoj vezi sa jednom atraktivnom TV voditeljkom, ali se u podzemlju mnogo više prepričavao njegov "sukob" sa albanskim kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem i to zamislite zbog - Sandre Prodanović, poznatije kao Sandra Afrika. Dvojica bosova, inače dobrih prijatelja navodno su zbog ove pevačice imali neprijatan "sudar" pred vratima njenog stana, ne znajući da obojica dele isti "ključ".

Razglednica za Maju Adrovac

Maja Adrovac, supruga Ivana Adrovca i majka dvoje dece, bila je hapšena zbog atentata na Milana Beka. Uprkos pritiscima, nije želela da otrkije gde joj je muž, ni da li je i kako umešan u pucnjavu na Beka. Ona je u međuvremenu puštena na slobodu, a njen suprug uhapšen je u Švajcarskoj, gde se prethodnih meseci provodio po noćnim klubovima sa Filipom Koraćem. Navodno, od izlaska iz pritvora, Maja i Ivan nisu imali nikakvu komunikaciju - osim jedne razglednice koju je ona dobila sa njegovim potpisom, ali nije sigurna da je u pitanju njegov rukopis.

Ćerka ambasadora sa vođom klana

Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana iz Kotora u žižu javnosti dospeo je zbog sukoba sa kavačkim klanom zbog 200 kilograma kokaina, koji je nestao u španskoj Valensiji, a koji još traje na ulicama Kotora, Novog Sada i Beograda. U ljubavnoj je vezi sa poznatom beogradskom manekenkom Dejanom Živković, ćerkom Radomira Živkovića, ambasadora Srbije u Kinšasi, Kongo. Pre Vukotića, Dejana je bila u vezi sa fudbalerom Vladimirom Stojkovićem, dok se Vukotić zabavljao sa beogradskom lepoticom Višnjom Kekić.

Najlepša, a bez fotografije

Valentina Lindo važi za najlepšu od svih "žena mafije". Verovatno je zato i najmisterioznija, pa na društvenim mrežama nema nijedne njene fotografije. U javnosti se pojavila samo jednom, 2002. kada je na konferenciji za novinare branila svog tadašnjeg supruga Ljubišu Lindo, zvanog Čombe, kralja sintetičke droge. Još iz tog vremena ostala je priča kako se pred policajcima koji su upali u njihovu luksuznu kuću u Leštanima, Valentina pojavila samo u providnom negližeu. U međuvremenu je ostavila supruga, ali je i dalje ostala u krugu mafije. U emotivnoj je vezi sa vođom nikšićkog kvartaškog klana Radomir Baćović koji se pobrinuo za nju poklonivši joj jednu od najluksuznijih prestoničkih rentakar agencija. Tako je Valentina "prebolela" Čombetovu luksuznu kuću sa bazenom.

Manekenka i Andrija Drašković

Manekenka Tamara Nikšić uspela da je "veže" najvećeg plejboja srpskog podzemlja, Andriju Draškovića. Tamara je ćerka Miše Nikšića, ubijenog vlasnika FK Zvezdara, koja je sa Draškovićem započela vezu dok je u zatvoru služio kaznu za ubistvo Zvonka Plečića. U vreme ubistva bio je u vezi sa Elenom Karić, ćerkom kreatorke Verice Rakočević, koja se posle njega udala za Jugoslava Karića.

Hapšena u akciji "Sablja"

Aleksandra Biba Šekularac, koja je još kao devojčurak dovođena u vezu sa Miloradom Ulemekom Legijom zbog čega je i hapšena u akciji "Sablja". Za Bibu se poslednjih godina pričalo da često putuje u inostranstvo sa "uglednim" prijateljima, gde za njih organizuje žurke na kojima su obavezan dekor mlade i lepe devojke. Bibino ime "odjeknulo" je i u istrazi atentata na Beko, u kojoj je sa njom obavljen informativni razgovor. Još je na devojačkom prezimenu.

Legiju će supruga čekati do izlaska iz zatvora

Aleksandra Ivanović ostala je u braku sa Miloradom Ulemekom Legijom iako je on u zatvoru već 12 godina, a čega ga još 28. Ivanovića je pre Legije, bila u braku sa Nebojšom Đorđevićem Šucom, sa kojom ima sina, dok sa Legijom ima tri ćerke. Izjavila je da će ga čekati dok ne izađe iz zatvora.

Tajna ljubav Miše Banane

Pevačica Ana Nikolić, koja se nedavno udala za Stefan Đurića Rastu bila je jedna od velikih ljubavi Rodoljuba Radulovića zvanog Miša Banana, saradnika Darka Šarića. Međutim, Nikolićeva nije bila i jedina Mišina ljubav. Paralelno sa njom, Radulović je bio i sa izvesnom Jasnom, kojoj je otvorio turističku agenciju. Radulović je posle akcije "Balkanski ratnik" pobegao iz Srbije, a Ana je, pre udaje za Rastu, dovođena u vezu i sa Ćazimom Osmanijem.

Od 16. godine verna Darku Šariću

Lana Popović, supruga Darak Šarića, koja je sa njim od svoje 16. godine ostala mu je verna i tokom bekstva i tokom zatvora. Lana sa Šarićem ima sina, a uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog vrtića u Šilerovoj, koji joj je zatim oduzet. Navodno je bila jedan od uslova Šarićeve predaje, jer je tražio da prvo sleti u Crnu Goru kako bi se satao sa njom, a zatim otputovao u Beograd.

Brat Darka Šarića, Duško je u vreme hapšenja bio u braku sa manekenkom Svetlanom Dimitrić, koja je ostala upamćena po rečenici da joj oduzimaju kuću u "koju je uložila toliko ljubavi". Odmah je ostavila supruga, a on je zatim ušao u ljubavnu vezu sa manekenkom Ninom Paskaš, sa kojom se i oženio dok je bio na izdržavanju petogodišnje zatvorske kazne zbog pranja para. Nova mlada od supruga je odmah dobila stan u Beogradu, splav, automobil, teretanu…

Ljubavna priča sa tragičnim krajem

Najmonstroznija ljubavna priča srpskog podzemlja odigrala je u Zagrebu, a njen glavni akter bio je Sretko Kalinić, odbegli zemunac, koga je pratio glas najsurovijeg ubice. Kalinić je zaljubio u ženu svog zaštitnika Cevtka Simića i kuma Luke Bojovića, Anu.

Ušli su u tajnu ljubavnu vezu, a Kalinić je onda odlučio da se oslobodi konkurenta. Simića je ubio hicem u glavu, a njegovo telo je zatim raskomadao i bacio u jezero Jaru. Posle hapšenja, na sudu je negirao vezu sa Anom, ali je ona to javno priznala.

Izvor:Blic
Foto: Pixabay, nina.paskas, sandraafrika

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar