33°C

Beograd

ELITNA BEOGRADSKA PROSTITUTKA ŠIRILA SIDU: Političari i mnoge poznate ličnosti sada u panici!

Nekoliko funkcionera viđalo se sa ovom elitnom prostitutkom u jednom poznatom hotelu, a u orgijama je često bilo i seksualnih odnosa bez zaštite.

Među klijentima zaražene prostitutke, koja živi u jednoj evropskoj prestonici, i brojni poznati pevači i sportisti, sa kojima se viđala u luksuznom beogradskom hotelu

Već izvesno vreme vlada prava panika među srpskim političarima, ali i pevačima i fudbalerima! Naime, elitna beogradska prostitutka (ime poznato redakciji) koja živi u jednoj evropskoj prestonici a zaražena je virusom HIV viđala se s nekoliko srpskih političara, poznatih pevača i sportista.

Čim je procurila vest o njenoj bolesti, nekolicina funkcionera je medicinsku pomoć zatražilo van zemlje, ekskluzivno saznaje Kurir!

- Nisu smeli da se testiraju u Srbiji jer bi to verovatno procurilo u javnost, pa su to obavili u susednim zemljama. Vlada prava panika, boje se da su možda zakačili sidu - priča naš sagovornik, inače blizak jednom od zaraženih političara (ime poznato redakciji) koji je koristio njene usluge. Naš izvor dodaje da je ovaj političar prostitutku preporučivao i svojim kolegama.

- Ima tu političara koji se nalaze na vrlo visokim funkcijama, porodičnih ljudi, oženjenih, vrhunskih sportista, poznatih biznismena, pevača... Do nje se dolazilo isključivo po preporuci i sve je primala u jednom otmenom hotelu, gde ima apartman. Haos je nastao pre nekoliko sedmica, kada se u tim krugovima pročulo da je ona zaražena. Prijatelj mi je rekao da je u tim orgijanjima bilo i odnosa bez kondoma - priča izvor Kurira.

On dodaje da su, kako ne bi pukla bruka, u panici putovali u inostranstvo kako bi diskretno obavili preglede.

Seksolog Jovan Marić objašnjava zašto javne ličnosti plaćaju prostitutke.

- Znam iz profesionalnog iskustva da prostitutke ili prodavačice ljubavi posećuju između ostalog i osobe koje ne mogu lako da zadovolje svoje bizarne seksualne fantazije poput sadizma, mazohizma i raznih drugih krevetskih bravura. Razlog je najčešće to što takve stvari ne mogu da predlože suprugama, stalnim partnerkama ili povremenim „normalnim“ prijateljicama... Svako ko ima novac i moć lako može da dođe do mlade devojke koja se prodaje. Moguće i da su nesigurni i frustrirani zbog fizičkog izgleda, oblika i veličine polnog organa - priča Marić.

On objašnjava i zašto je moguće da se toliko ljudi raznih profila i profesija ustremi baš na ovu prostitutku.

- Ako kruži priča o nekoj majstorici u krevetu ili se pročuje, kako mi muškarci u žargonu kažemo, da u krevetu cepa čaršave, onda oni navale ko lud na brašno - komentariše Marić našu priču.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da se muškarci, pa i političari, odlučuju iz mnogo razloga na animir-dame, a i da je jedan od njih - moda.- Mnogo je muškaraca koji žele da probaju seks s prostitutkama, neki to učine iz radoznalosti, neki iz takmičarskih razloga, a neki i da bi ostvarili fantazije za koje nisi imali dovoljno snage da ih isprobaju sa svojim suprugama. A što se tiče testiranja, postoji nešto što se zove halo efekat, kad jedan posumnja da je zaražen, ostali se vode njihovim primerom i hoće da provere šta se s njima dešava - kaže Jankovićeva.

Kurir
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar