Izvor:
06.06.2019 u 05:40
0

AMSS: Opasnost od odrona, magla na području Subotice!

Na putevima kroz stenske useke i klisure, a posebno u poplavljenim područjima, i dalje je prisutna opasnost od odrona, saopštio je jutros AMS S, napominjući da magla smanjuje vidljivost na području Subotice i na autoputu ka Novom Sadu.

Vozači i danas mogu nailaziti na mestimično mokre kolovoze i povremene pljuskove koji donose otežano odvijanje saobraćaja sa čestim zastojima i kraćim prekidima.

Na autoputu ka Novom Sadu na pojedinim deonicama vidljivost je smanjena na oko 100 m, a može je biti i na putevima u zapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima Srbije.

Usled obilnih padavina, na deonici Periš-Sukovo, došlo je do otcepljenja leve saobraćajne trake. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Na deonici Lis – Kravarica na putu Arilje – Guča, na snazi je

obustava saobraćaja zbog oštećenog mosta.

Normalizovan je saobraćaj na deonici Ugljarevo – Velika Drenova, u naseljenom mestu Lozna – nakon izlivanja lokalnog potok.

Na delu državnog puta Kragujevac – Kraljevo, deonica Ravni Gaj –

Vitanovac, u naselju Guburevac, izmenjen režim saobraćaja zbog oštećenja trupa puta na desnoj kolovoznoj traci izazvanog dejstvom bujičnih voda. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, a slično je i na putu između Ribarske banje i Prokuplja kod mesta Gornja

Stražava.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, čekaju sedam sati, a na Kelebiji četiri sata.

Na putničkim terminalima nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter