Izvor:
11.06.2019 u 10:57
0

OPASNA GREŠKA: PUTNIK U AVIONU KRENUO U TOALET ALI OTVORIO VRATA ZA SLUČAJ OPASNOSTI: Let iz Mančestera kasnio 7 sati zbog ove greške!!

Putnik na letu od Velike Britanije do Pakistana izazvao je ozbiljno kašnjenje kada je greškom umesto toaleta otvorio vrata za slučaj opasnosti na avionu.

Sreća, incident se dogodio dok je avion još bio na zemlji na mančesterskom aerodromu. Međutim, to je prourokovalo kašnjenje leta za Islamabad od čak 7 sati.

– Oko 40 putnika je iskrcano iz aviona budući da se platforma za izlaz automatski pokreće po otvaranju vrata za slučaj opasnosti – navodi se u saoštenju.

Inače, ovo nije usamljen slučaj problema nastalih na ovaj način. Zbog otvaranja vrata za slučaj opasnosti uhapšen je ranije prethodnog meseca stariji putnik u Kini. Prošle godine slični incident se dogodio u Abudži, glavnom gradu Nigerije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter