Izvor:
13.06.2019 u 15:53
0

VESIĆ: Nepoznata osoba pretila u moje ime, podneću prijavu!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da je nepoznati muškarac, u njegovo ime, pretio jednoj ženi koja je zaštićen stanar, i upozorio građane da ne nasedaju na takve prevare.

On je na svom nalogu na Fejsbuku objavio sliku nepoznatog muškarca i najavio da će sutra podneti prijavu protiv NN lica.

– Građani su mi prijavili da je čovek sa slike, u beloj košulji i s kravatom, danas u restoranu ''Dorijan Grej'' mojim imenom pretio nekoj ženi koja je ''zaštićen stanar'' i pri tom bio veoma glasan. Tražio je od žene da izađe iz stana, iako po Zakonu o stanovanju ima pravo da boravi u njemu dok joj lokalna samouprava ne reši stambeno pitanje u skladu sa Zakonom o stanovanju – naveo je Vesić.

Zamenik gradonačelnika napomenuo je da čoveka sa slike, u beloj košulji, nikada u životu nije video.

– Ako iko prepozna osobu, molim da mi javi kako se zove. Već sutra ću podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a nadam se da ću saznati kako se zove, kako bi ta osoba odgovarala u skladu sa zakonom – poručio je Vesić.

On je dodao da veruje da će tužilaštvo po službenoj dužnosti dobiti snimak iz restorana i da će tu osobu moći brzo da identifikuje.

– Koristim ovu priliku da obavestim sve zaštićene stanare da ne nasedaju na prevare poput ove. Jedina institucija koja je nadležna za rešavanje statusa zaštićenih stanara je Gradski sekretarijat za imovinu i nisu vam potrebni posrednici – naglasio je Vesić.

On je građanima poručio da mogu da snime ili prijave svaku osobu koja se pozove na njegovo ime na elektronsku adresu: goran.vesic@beograd.gov.rs.

– Protiv svake takve osobe odmah ću podneti krivičnu prijavu! – naglasio je Vesić.

Izvor:Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter