Izvor:
13.10.2016 u 03:46
0

BIO JE JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SRPSKIH GANGSTERA: Održao je poslednji vatreni govor na sahrani svog druga, pa nekoliko dana psole je surovo likvidiran!

Poslednji govor Đorđa Božovića Giške koji je održao odmah posle sahrane njegovog prijatelja Branislava Matića Belog, održan je 6. septembra 1991. godine.

Nakon ovog govora otišao je na ratište, u Hrvatsku, gde je i ubijen u Gospiću samo šest dana kasnije, pod nerazjašnjenim okolnostima.

U poslednjem govoru pričao je o prijatelju kog je sahranio, ali i o mnogim drugim stvarima.

– Gotovo svi vi danas ste bili na taj sahrani. Letnji odmori, strah, napregnuta situacija, strah da se to ne proizvede u neki delirijum, u neko krvoproliće razlozi su što na sahranu nije došao ni deseti deo ljudi koji bi došao da se to desilo u mirna vremena.

Pixabay– Braćo, u narodu vladar strah – nastavio je on, a potom govorio o tome da u narodu treba probuditi junaštvo i srpsku genetiku.

Espreso.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter