Izvor:
13.10.2016 u 13:10
0

DANAS NAPOKON SUNČANO: Samo u ovom delu Srbije će padati kiša!

U Srbiji će danas ujutro biti mestimično maglovito, a na severoistoku oblačno još ponegde sa slabom kišom, najviša dnevna temperatura do 16 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, tokom dana biće malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od tri do osam, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će danas biti malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko šest, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Srbiji će u petak, prema izgledima vremena za sedam dana, biti pretezno sunčano i toplo, u kosovskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U subotu toplo uz postepeno naoblačenje, posle podne na zapadu i jugozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevimamestimično sa kišom, pljuskovima i grmlavinom, u kosovskom području umeren i jak, na jugu Banata olujni jugoistočni vetar.

U nedelju oblačno i svežije s kišom. U ponedeljak postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, u utorak suvo, zatim novo naoblačenje sa kišom, navodi RHMZ.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/misikemb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter