Izvor:
21.10.2016 u 22:10
0

OVAJ GRAD JE PRESTONICA BLUDA U SRBIJI: Po ceo dan svi sa svima imaju seks, najjače su svingerske žurke!

Naizgled miran i tih gradić u Banatu – Vršac zapravo je leglo bluda i razvrata, jer kako se šuška po čaršiji, stanovnici ovog grada na granici masovno su počeli da pristupaju "svingerskom pokretu”.

Kako kažu oni koji su upoznati sa tematikom, Vršac je idealan grad za ovu vrstu zabave. Njegove mahom puste ulice su garant da one koji su “zastranili” niko neće videti, a pri tom, blizina granice omogućava da te zabave poprime i međunarodni karakter. Rumunija je samo 14 kilometara udaljena od Vršca.

Raskalašnost kao da je postala stil života Vrščana, jeste da su oni doduše u manjini na ovakvim skupovima, najviše ima ljudi iz okolnih mesta – Beograd, Pančevo, Zrenjanin, ali i dosta Rumuna. Nije retkost da se tamo sretnu i poznate ličnosti – rekao nam je Đorđe Š. iz Vršca.

Naš sagovornik je otkrio da se baš u njegovom komšiluku priređuju ovo zgode, ali i da ih i on sa suprugom posećuje.

Kako nam je Đorđe otkrio, svingeri jednorozima nazivaju singl devojke koje i nisu baš česti gosti ovakvih skupova.

Na svingerske zabave dolaze mahom parovi, kada dođe jednorog zapravo se iznenadimo, ali i beskrajno obradujemo. Niko nikoga ne tera ni na šta, sve je nekkao spontano i prirodno. Kada kažete nekome da sete svinger, gledaju vas kao da ste pali s marsa. Ja sam eto sa svojom suprugom isto prisustvovo ovim zabavama, pa mogu da pričam. Odlično je bilo svaki put, a i pozvao bih svakoga da se raspita i uputi šta je to uopšte pa tek onda da osuđuje. Verujem da bi bilo više onih koji bi se priključili nego ovih što bi zadržali negativan stav – iskren je Vrščanin.

Objasnio je i kako je saznao za svingersku kuću, ali i zašto su on i njegova supuga odomaćili na ovakvim zabavama.

– Moja supruga i ja smo u braku tek pet godina, ali smo se pre toga zabavljali 15. Monotonija na velika vrata ušla u našu spavaću sobu, počeli smo da se udaljavamo zbog toga, pa smo lepo seli i probali da se dogovorimo šta ćemo dalje. Prvo smo isprobavali razne druge metode osvežavanja seksualnih odnosa, vibratori, liseice, maske, bičevi – ali ništa nije bilo toliko zanimljivo. Tek kada sam od komšije saznao da se u njegovoj kući koju je nasledio održavanju ove zabave, naša veza je dobila drugu dimenziju – iskren je sagovornik.

Postoje različiti načini svingovanja: To su voajerizam (posmatranje drugih u seksualnoj akciji),egzibicionizam (seks sa svojim partnerom dok vas drugi posmatraju), soft svinging (bez penetracije sa tuđim partnerom, uz eventualno oralni seks) i ful svinging (uključuje penetraciju sa tuđim partnerom). Na sve ovo dodaju se posebne želje…

Đorđe nam je rekao da se ova kuća ni po čemu ne razlikuje od drugih, ali ukoliko želite da pođete u Vršac da se malo “proveselite” sa partnerom, dovoljno će biti da provedete jedno popodne u ovom gradu i raspitate se. Svingeraj je tamo postao javna tajna!

Telegraf.rs
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter