Izvor:
18.08.2019 u 16:29
0

VUČIĆ U LAJKOVCU O TURISTIČKIM POTENCIJALIMA TOG KRAJA: On je posavetovao predstavnike Grada Valjeva da urade i industrijsku zonu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Lajkovcu štandove na kojima su izloženi turistički potencijali tog mesta, Valjeva i Mionice.

Od predstavnika opštine Mionica, predsednik je dobio pletenu torbu i šajkaču, koji su, kako mu je rečeno, unikatni suveniri tog kraja.

Vučić je sa šanda Turističke organizacije Srbije podelio kineskim prijateljima borušure o lepotama Srbije i poručio im da možda Srbija nije velika kao Kina, ali da je mnogo lepa, što su mogli i videti prolazeći autobusom od Obrenovca do Lajkovca.

Amasadorka Kine Čen Bo uyvratila je da je sigurna da će ti prirodni potencijali Srbije još više motivisati kineske turiste da obiđu Srbiju.

Na štandu Lajkovca i Valjeva, Vučić je čuo o potencijalima tih gradova i celog kraja, ali i rekao daon dosta zna o lepiti Mionice, šansama za razvoj planinskog turzma na Divčibarama, o reci reka Gradac,koja je zaštićena zona i važi za jednu od najčistijih reka u našoj zemlji.

Vučić je posavetovao predstavnike Grada Valjeva da urade i industrijsku zonu, što je važno za privredni razvoj celog kraja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter