Izvor:
31.10.2016 u 15:53
0

Potresne scene na ulicama Banjaluke: Kandidat SNSD umro na ulici!

Slučajni prolaznici bili su šokirani kad se stariji muškarac srušio kao pokošen u centru Banjaluke u blizini Osnovne škole Ivo Andrić, saznaje „EuroBlic“.

Šok je bio još veći kada je utvrđeno da se radi o kandidatu SNSD za odbornika u Skupštini Banjaluke na minulim izborima i bivšem predsedniku Sindikata energetike RS, Mirku Đukiću.

Očevici su za „EuroBlic“ ispričali da je stariji čovek u petak poslepodne šetao ulicom i najednom se srušio. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, ali nesretnom čoveku nije bilo spasa.

Stariji čovek se srušio dok je šetao Grčkom ulicom. Nesretnika je najverovatnije pokosio infarkt – ispričao je za „EuroBlic“ Banjalučanin koji želeo ostati anoniman.

Predsednica Saveza sindikata RS, Ranka Mišić, juče je kratko za „EuroBlic“ potvrdila ovu informaciju.

– Da to je naš Mirko Đukić. Čuli smo da je u trenutku smrti šetao ulicom i pao – dodala je Mišićeva.

Blic.rs
Foto: Narodne novine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter