Izvor:
12.10.2019 u 12:14
0

VUČIĆ APELOVAO: Molim taksiste da ne sprovode nikavu radikalizaciju!

Predsednik Aleksandar Vučić zamolio je taksiste, koji su najavili radikalizaciju protesta od ponedeljka, da to ne čine, jer to, kako je rekao, ničemu ne vodi.

Molim taksiste da ne provode nikavu radikalizaciju. Spremni smo da razgovaramo, da vidimo da pronađemo rešenje, ali ih molim da ne rade to, jer to ničemu ne vodi – rekao je Vučić novinarima u Kuršumliji.

To, kaže, govori ne sa sa pozicije nekoga da može da određuje nešto, već je to njegova molba.

Zna se šta je ono što država može i sme, a šta ne sme da dopusti – naglasio je predsednik.

Jedan od predstavnika taksista Aleksandar Bijelić najavio je juče da će njihovi članovi od ponedeljka radikalizovati proteste, koji će sledeće nedelje trajati od 14 do 17 sati i obuhvatiće i Gazelu i Slaviju, uz tvrdnju da su za to dobili dozvole.

MUP je na to uzvratilo upozorenjem da nikome neće dozvoliti da blokira auto-put.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter