Izvor:
20.10.2019 u 16:38
0

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Savetuje se oprezna voznja! (FOTO)

Kraj još jednog vikenda sigurno će u ovim večernjim satima doneti veći broj vozila na svim frekventnim putnim pravcima, dok će najopterećeniji biti prilazni putevi većim gradskim sredinama, poručuju iz AMS S.

Vremenske prilike su povoljne, ali zbog pojačanog

saobraćaja vozačima savetuju da imaju više pažnje, ali i strpljenja, jer može doći do zastoja i formiranja kolona, a posebno na onim denicama na kojima su radovi u toku.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, poručuju iz Puteva Srbije, a iz Uprave granične policije informacija da se na putničkim terminalima graničnih prelaza čeka 90 minuta na Horgošu, 40 na prelazu Špiljana, a na ostalim prelazima ne duže od pola sata.

Na teretnim terminalima vozila čerkaju sat i po na HGorgošu, dva na Preševiu i prelazu Bačka Palanka i tri sata na Batrovcima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i

Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Izvor: Tanjug
Foto:
YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter