Izvor:
03.11.2016 u 20:12
0

Ovu manifestaciju morate posetiti: Vunene čarape, automobili, IT, pečeni vo,sveeee….

Na 18. međunarodnom sajmu privrede u Paraćinu, koji je danas otvoren i trajaće do 5. novembra, izlaže oko sto firmi iz Srbije, Republike Srpske, Slovenije i Rumumunije.

Sajam su u Hali Sportsko rekreacijskog centra "7.juli", simbiličnim presecanjem vrpce, otvorili predsednik opštine Paraćin Saša Paunović i pomoćnik ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike Zoran Lazić.

U Hali sportova, na sajmu koji je otvorio predsednik opštine Saša Paunović, ima svega – od automobila i IT tehnologije do toplih vunenih ručno pletenih čarapa. Istovremeno u Hotelu "Petrus" planirani su skupovi na temu Zakona o radu i elektronskog podnošenja prijava za zaštitu intelektualne svojine.

O Zakonu o radu govorio je pomoćnik ministra rada Zoran Lazić, a o elektronskim prijavama Jelena Tešić iz Zavoda za zaštitu intelektualne svojine.

Filijala Nacionalne službe zapošljavanja u Jagodini upriličiće sutra "Sajam zapošljavanja" a Opštinska organizacija Crvenog krsta Paraćina, dobrovoljno davanje krvi.

Ulaznice za sajam, koje su besplatne, učestovaće u nagradnoj igri.

Sajam se završva dodelom nagrada i priznanja, izvlačenjem dobitnika nagrada, i pečenim volom na ražnju, koji tradicionalno obezbeđuju privrednici Paraćin i Turistička organizacija opštine.

Vo na ražnju okretaće se ispred Hale Sportova u subotu, 5. novembra, od 9 do 17 sati a degustacija je besplatna.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Paraćin a organizatori su Turistička organizacija i Udruženje preduzetnika Paraćina.

Tanjug
Foto: Facebook/Dejan Vuletić – Bumbar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter