Izvor:
03.11.2016 u 22:10
0

Regionalna saradnja dveju policija povodom velike afere: MUP Hrvatske proverava informacije o oružju iz Jajinaca

MUP Hrvatske potvrdio je danas Tanjugu da su policijske službe Srbije i Hrvatske ostvarile kontakte u okviru kojih su, kako je navedeno, preduzete operativne provere i razmna informacija o pronađenom oružju u blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u beogradskom naselju Jajince.

Iz Službe za odnose s javnošću hrvatskog MUP Tanjugu je rečeno da operativne strukture MUP-a dveju država sarađuju na osnovu potpisanih sporazuma o međunarodnoj policijskoj saradnji.

Ta saradnja se, kako je navedeno, sprovodi u cilju sprečavanja počinjenih krivičnih dela, kao i otkrivanja njhovih počinitelja. U blizini porodične kuće premijera Vučića u Jajincima, u subotu je pronađena određena količina oružja za koje je, kako je ranije saopšteno, utvrđeno da deo arsenala potiče sa ratišta u BiH i sa područja Hrvatske.

Tanjug
Foto: Vaseljenska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter