Izvor:
08.11.2019 u 18:09
0

SAOPŠTENJE AUTO-MOTO SAVEZA SRBIJE! Pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putnim pravcima!

Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan

intezitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima, pa AMS S upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka Šidu, gde se u zoni aerodroma Nikola Tesla dogodila saobraćajna nezgoda. Na pojačan saobraćaj treba računati i na Obrenovačkom putu ka auto-putu Miloš Veliki, zatim na Obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Straževica ka Bubanj potoku, a slična situacija očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali, 1km pre skretanja za Lazarevac iz pravca Beograda, gde se vozila usled nezgode naizmenično propuštaju.

Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju na duža zadržavanja na teretnim terminalima, pa tako teretna vozila na Horgošu čekau 120 minuta, koliko se čeka i na prelazu Sremska Rača, dok se na Kelebiji čeka 300 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter