Izvor:
05.12.2019 u 13:00
0

MIHAJLOVIĆ O VELIKOM DANU ZA SRBIJU: Autoputevi i brze saobraćajnice u celoj zemlji!

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je početak gradnje autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica veliki dan za Srbiju i poručila da će na celoj teritoriji naše zemlje biti izgrađeni autoputevi i brze saobraćajnice.

– Danas je veliki dan za Srbiju, ne samo zbog današnjeg potisivanja ugovora za Moravski koridor, već i zato što u istom danu počinjemo gradnju autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica – rekla je Mihajlović na svečanom otvaranju radova kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ministarka kaže da je završen Koridor 10 i autoput "Miloš Veliki" do Čačka, kao i da će uskoro biti otvorena i deonica od Surčina do Obrenovca.

– Srbija više nema vremena da gubi nijedan dan. U proseku ćemo raditi autoputeve i brze saobraćajnice za tri do pet godina – naglasila je Mihajlović i dodala da i to čini razliku između ovog predsednika Srbije i ove vlade u odnosu na prethodne.

Kako je rekla, ranije su građani čekali i godinama da neki putić prođe pored njihove kuće, dok će sada na celoj teritoriji Srbije imati autoputeve i brze saobraćajnice.

Mihajlović je dodala da očekuje od azerbejdžanske kompanije Azvirt da na izgradi autoput i brzu saobraćajnicu Ruma-Šabac-Loznica u skladu sa ugovorom.

Izgradnja autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica počela je danas kod Šapca, gde će se graditi novi most na Savi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter