Izvor:
05.12.2019 u 14:40
0

NASTAVLJAJU SE GUŽVE NA GRANICI: Kolona kamiona kod Batrovaca duga 12 km, zadržavanje 15 sati!

Na graničnom prelazu Batrovci danas se nastavilo zadržavanje kamiona na izlazu iz Srbije koje je nastalo usled jučerašnjeg oštećenja optičkog kabla na hrvatskoj strani granice i trenutno je kolona kamiona duga oko 12 kilometara i zadržavanje traje oko 15 časova.

Iz Uprave carina kažu da iako se činilo da je kvar saniran juče u popodnevnim časovima i da će kamioni početi da prelaze granicu, usledio je pad kompjuterskog sistema, što je uticalo na nastavak zastoja.

Tehnički problem je donekle saniran nakon 17 časova, ali je rad hrvatskih pograničnih organa i dalje usporen, što je najvećim delom razlog tolikog zadržavanja", navodi se u saopštenju Uprave carina.

Navode i da je na izlazu iz Hrvatske formirana velika kolona teretnih vozila, duga oko osam kilometara, pa se i na ulaz u našu zemlju čeka oko 12 sati.

Od sedam do 12 časova iz zemlje izašlo 82 kamiona, a u zemlju ušlo 150, navodi se u saopštenju carine.

Međuzona između dva granična prelaza popunjena je teretnim vozilima koja čekaju da tehnički problemi u Hrvatskoj budu u potpunosti otklonjeni, kako bi nesmetano nastavili put.

Dok se promet teretnih vozila na prelazu Batrovci polako normalizuje, putnički saobraćaj sve vreme se nesmetano odvija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter