Izvor:
13.12.2019 u 01:59
0

NASILJE U PORODICI: Milan Gurović danas na saslušanju pred tuziocem!

Bivši košarkaš Milan Gurović danas će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad ćerkom i suprugom, rečeno je u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor ili pak hitne mere iseljenja i zabrane prilaženja i komunikacije sa ženom i ćerkom, koje su lakše fizički povređene u toku porodične svađe.

Gurović je uhapšen pre dva dana, odnosno određeno mu je zadržavanje do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo i kako ne bi uticao na svedoke.

Neposredno pred hapšenje on je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona mu ne da.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter