Izvor:
17.12.2019 u 18:26
0

OVAKO SE GRADIO SURČIN-OBRENOVAC Pogledajte danas kako je izveden graditeljski poduhvat (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je danas na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" video snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin-Obrenovac, koji će sutra biti otvoren. Video je objavio uz poruku "da se Srbija gradi na svakom koraku i nadu da će se sledeće godine stići do 1.000 izgrađenih mostova".

– Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta 'Miloš Veliki'! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala – naveo je Vučić.

– Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično urađeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stići do 1.000 mostova koje smo izgradili, a biće ih još više. Živela Srbija – napisao je predsednik.

Deonica autoputa "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, duga je 17,6 kilometara i povezaće autoputem ceo potez od Beograda do Čačka od 120 kilometara.

Završetkom i tog dela autoputa "Miloš Veliki" od Beograda do Čačka će moći da se stigne za oko sat vremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter