Izvor:
14.11.2016 u 14:35
0

Vremenska prognoza za ponedeljak 14. novembar: Danas suvo i hladno, temperatura do šest stepeni (video)

U Srbiji će danas biti hladno, ujutro slab mraz i ponegde po kotlinama i nizinama kratkotrajna magla, najviša dnevna temepratura do šest stepeni.

Tokom dana će biti umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do -1, u Timockoj Krajini oko 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti hladno, ujutro slab mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 3 stepena. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u većini dana biti suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem i mestimično s maglom, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati duže.

Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo u sredu na severu uz više oblačnosti ponegde slaba kratkotrajna kiša.

Od četvrtka jutarnja i najviša dnevna temperatura u porastu. U subotu naoblačenje sa kišom i umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom.

U nedelju i ponedeljak oblačno, kišovito i vetrovito, navodi RHMZ.

Tanjug
Foto: Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter