Izvor:
22.12.2019 u 11:04
0

GRAD ZA ZDRAV ŽIVOT Čistiji vazduh, manji račini. Pogledajte gde je RAJ u Srbiji!

Opština Gornji Milanovac dobiće novu kotlarnicu na biomasu, pa će od sledeće godine građani imati čistiji vazduh, ali i manje račune na kraju svakog meseca.

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, rekao je da će za mesec dana biti raspisana javna nabavka za izgradnju nove kotlarnice na biomasu i gas koji su efikasni isto koliko mazut koji se sad koristi, ali daleko ekološki i finansijski isplativiji, prenosE MEDIJI.

-Svedoci smo velikih zagađenja vazduha, pa je došlo vreme da promenimo kotlarnice koje su stare 30 i 40 godina- kaže Kovačević.

Opština sledeću građevinsku sezonu dočekuje sa velikim planovama, a biće realizovano nekoliko kapitalnih investicija.

-Očekuje nas izgradnja pristupne saobraćajnice, druga faza rekonstrukcije gradske bolnice, ali počećemo i izgradnju zatvorenog bazena. To su milionski projekti, čija realizacija će obezbediti još bolje uslove za naše građane-rekao je Kovačević.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter