Izvor:
23.12.2019 u 13:04
0

MINISTARKA U INSPEKCIJI Zorana Mihajlović obišla kružnu raskrsnicu u Kikindi

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas novoizgrađenu kružnu raskrsnicu na ulasku u Kikindu iz pravca Zrenjanina, koja će, kako kaže, povećati bezbednost saobraćaja, ali i otvoriti prolaz investitorima do buduće industrijske zone u tom gradu.

Prema njenim rečima, kružna raskrsnica je završena u predviđenom roku od četiri meseca, za njenu izgradnju Putevi Srbije su uložili 36 miliona dinara, a Grad Kikinda 16 miliona dinara.


PROČITAJTE JOŠ I OVO:

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom odlazi na Kipar! (FOTO)

HOROSKOP ZA PONEDELJAK Vodolije, potrebna vam je lakša dijeta! Ribe, vreme je da se opustite! (FOTO)

ODZVONILO SPONZORUŠAMA Sofija bodrila Luku na utakmici, pa slavili njegov rođendan!

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Maja puštena iz pritvora! Pernić bio uračunljiv u trenutku ubistva! (FOTO)

NADA TOPČAGIĆ DALA PONUDU U "GLAMURU" Ko donese dokaz da se zovem Senada dobija svo moje bogatstvo (VIDEO)

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)


– Izgradnja kružne raskrsnice bila je potrebna, pre svega, iz bezbednosnih razloga. S druge strane, ne možemo da pričamo o razvoju privrede i Kikinde ako nemamo industrijske zone i to je drugi razlog zbog čega smo ovu raskrsnicu završili – rekla je Mihajlović novinarima u Kikindi.

Najavila je da će danas imati sastanke sa predstavnicima Severnobanatskog okruga sa kojima će, kako kaže, razgovarati o infrastrukturnim ulaganjima u tom kraju u 2020. i 2021. godini.

– Započinjemo novi projekat – rehabilitacija 5.000 kilometara puteva u Srbiji, zbog toga smo danas ovde da vidimo šta su to sve predsednici opština pripremili kao predloge i da se na licu mesta dogovorimo šta od projekata imamo, šta tek treba da uradimo i šta ćemo naredne godine započeti – navela je Mihajlović.

Obilasku kružne raskrsnice u Kikindi prisustvovali su i načelnik Severnobanatskog okruga Nikola Lukač i gradonačelnik Kikinde Pavle Markov, koji su se saglasili da će nova raskrsnica doneti veću bezbednost na putu u tom delu grada, ali i da vodi do nove industrijske zone.

Lukač je istakao da je taj projekat urađen u saradnji državne, pokrajinske i gradske vlasti, dodajući da će se i naredni projekti o kojima bude danas razgovarano realizovati na takav način.

Markov je podsetio da je jedna industrijska zona u Kikindi u prethodne četiri godine popunjena i izrazio nadu da je otvaranje kružne raskrsnice početak popunjavanja i druge industrijske zone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter